11 Temmuz 2013

İnternette böbrek satışı

Krizin vurduğu vatandaş internette böbreğini satıyor..

Ekonomik kriz nedeniyle zor durumda olan vatandaşlar, internet üzerinden araba, ev ve iş ilanları gibi "sahibinden satılık organ" ilanları vermeye başladı. Kriz nedeniyle ilan veren vatandaşların sayısının iki katına çıktığı bildirildi.
YENİ BİR İLAN TÜRÜ
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ilanlar da artık internet üzerinden verilmeye başlandı. Ancak 2008 yılının ikinci yarısında başlayan mali küresel kriz yeni bir ilan türünü daha ortaya çıkardı. Zor durumda olan vatandaşlar, internet üzerinden 20 bin ile 130 bin TL arasında böbreğini satışa çıkarıyor.
BÖBREK SATIŞLARI İKİYE KATLANDI
Türkiye Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, internet üzerinden böbrek satışının daha önce de var olduğunu ancak ekonomik krizle birlikte iki kat arttığını söyledi. Erk, ekonomik krizin yanı sıra Türkiye'de 15-16 bin insanın acil böbrek beklediğini, bunların ancak yılda 600-700'ünün böbrek bulabildiğini belirterek, "Bu bir arz-talep meselesidir. Böbrek arayan hastaların sadece yüzde 10'u böbrek bulabiliyor.
İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞLAR YAPILIYOR
Böbrek bulunmayınca da ekonomik yönden zor durumda olan vatandaşlar böbrek bulamayan vatandaşlara internet üzerinden böbreğini istediği fiyata satıyor" dedi. Böbrek naklinin yüzde 70'nin akrabadan yapıldığını, yüzde 30'luk kısmının ise kadavra yoluyla nakil olduğuna dikkat çeken Erk, "Türkiye'nin en büyük sorunu böbrek naklinde kadavradan çok az nakil yapılması. Kimse kadavraya yaklaşmıyor. Devlet organ nakli koordinatörlüğü kurdu. Bu kurum hastanede beyin ölümü gerçekleşen hastayı takip ederek, onun organlarını ailenin rızası olarak alıyor. Bu sayede nakil yapma oranı son yıllarda yüzde 10-12 arttı. Ancak hala yeterli değil. Üstelik nakil için devlet 26-27 bin TL ücret veriyor. Ama bu da yeterli olmuyor. Bu nedenle internet üzerinden böbrek satışları oluyor" diye konuştu.
Kredi kartı borcu olan, kendi çocuğu hastalanan kişilerin para bulamadığı için kendilerini arayarak internete ilan vermek istediğini anlatan Erk, "Son zamanlarda bu aramalar iki katına çıktı. Bu tamamen ekonomik krizle ilişkili. Para bulamayan ve çaresiz kalan insanlar bizi arıyor. Ancak biz bunun doğru olmadığını, suç olduğunu vatandaşlara anlatıyoruz. Ancak insanlar çaresiz olduğunu söylüyor" şeklinde konuştu. Avukat Fahri Özsungur ise, internet üzerinden böbrek satışının yasaya aykırı olduğunu ve suç teşkil ettiğini belirterek, "Türkiye'de organ satışı suç olduğu için böbrek ilanları da diğer ilanların arasına sıkıştırılıyor. Yasalarımıza gören organ satmak için ilan veren ve bunu yayınlayana 1 yıla kadar hapis cezası var. Organını satan, alan ya da aracılık edenlere ise 9 yıla kadar hapis öngörülüyor. Eğer organ ticareti örgütlü yapılırsa bu ceza 15 yıla kadar çıkabiliyor" dedi.
"5 YILDIR ATAMAM YAPILMADIĞI İÇİN BÖBREĞİMİ SATIYORUM"
Arama motoru Google'a girenler, satılık böbrek yazdıklarında çok sayıda böbrek ilanı buluyorlar. Böbreğini satışa çıkaranlar, müşterilere ulaşmak için interneti seçiyor, telefon, e-posta aracılığı ile iletişim kuruyor. Hatta bu uğurda web sayfası kuranlar bile var. Sayfalarında böbrek tahlili sonuçlarını yayınlıyorlar. Satıcılar genelde rumuz kullanıyor. Ev, araba, iş ilanları gibi organlarını satmak isteyenler internet sitelerine ilan veriyor. İlanın üzerine tıklayınca istenilen para miktarı ve irtibat kurulabilecek elektronik posta, telefon numaralan ortaya çıkıyor. Çoğunluğu devlet memuru olan 'organ pazarlamacıları', genellikle yüksek miktardaki kredi kartı borçları yüzünden böyle bir yola başvuruyor.
KREDİ KARTI BORCU YÜZÜNDEN BÖBREĞİNİ SATIYOR
Bunların arasında yıllarca ataması olmayan öğretmenler de bulunuyor. İnternet üzerinden böbreğini satılığa çıkartan bazı kişilerin verdiği ilanlar şöyle:
"- Ben devlet memuruyum. Kredi kartları borcumu ödeyemeyince borcum katlanıp katlanıp ödenemez hale geldi. Önümde iki seçenek var. Ya dünya tatlısı 2 tane yavrumu babasız, eşimi kocasız bırakıp intihar edeceğim (ki bunu yapamam sanıyorum, çünkü onlara bu acıyı yaşatmaya, onları babasız ve eşsiz bırakmaya hakkım yok) ya da böbreğimin tekini satacağım. Böbreğim için 30 bin TL istiyorum.
 - 24 yaşımdayım ve çok zor durumdayım. Kredi borcum var. Sağlıklıyım, acil böbreğimi satmam gerekiyor. İlgilenen olursa 40 bin TL.
 - 5 yıldır atanamadığım için herkese borçlandım. Nişanlandım ama evlenemiyorum. Borçlarımı ödemek ve iş kurup evlenmek için 75 bin TL'ye böbreğimin tekini satıyorum.
- 3 çocuk babasıyım ancak işim olmadığı için geçinemiyorum. Böbreğimi satarak para kazanamazsam ailemle birlikte intihar edeceğim. Ben sigara ve içki ullanmayan biriyim. Parasızlık beni bitirdiği için çok değerli olan böbreğimi 150 bin TL'ye satıyorum.
- Acilen böbreğimin tekini satıyorum. 4 tane oğlum var. 200 TL olan kiramı dahi ödeyemiyorum. İşsizim başka çarem kalmadı. Yoksa oğlumla sokaklarda kalacağım. Okula bile kahvaltı yaptıramadan yolluyorum. Tek çarem böbreğimi satmaktı. Çok acilen ilgilenenlerin en kısa zamanda ulaşmalarını istiyorum. Kan grubum 0 Rh (+) dır.
- 40 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum yoktur. Fiyatı, 20 bin TL. Sahibinden satılık az kullanılmış böbrek."

47 yorum :

  1. Merhaba borçlarımdan dolayı böbreğimin birini yada karaciğerimi bağışlamak istiyorum Kayseri'de yaşıyorum yaş 32 hiç bir sağlık sorunum yok kan grubum A rh (+)alkol kullanmıyorum. Fiyatta anlaşırız.Türkiye'nin her yerine gelebilirim işsizim seyahat engelim yok rica ediyorum aracılar aramasın. Tel:0551 983 44 95

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böbreğini satmak ister misin? Finansal bozulma nedeniyle böbreğini paraya satmak için bir fırsat mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, sonra bugün böbrek hastanesinde bize ulaşın ve (7.000.000 Türk Lire ) Bir böbrek için sağlayacağız lütfen tüm hastaya böbrek satmanıza izin verilmeden önce böbrek kayıt işlem ücretlerinizi ödeyeceğiniz bildirildi, satış öncesi kayıtlı böbrek için çok önemlidir, bu nedenle ülkenizdeki hükümetle sorun yaşamamak için lütfen böbrek bağışçısının da aşağıdaki gibi hastaneden (3) fayda alacağını unutmayın, faydalar (1) sosyal yardımlar içinde yaşamak için seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev var (2) yepyeni bir araba faydaları ( 3 ) aile üyelerinizden dördüne ABD'de ücretsiz okul bursu Hastanemiz böbrek cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve biz de alım satımı. Donör böbrek nakli ile karşılık gelen canlı. Biz hindistan, ABD, Nijerya, Kolombiya, Almanya, İspanya, Türkiye, Böbrek satın almak veya satmak ilgileniyorsanız lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: 📩kelinahospita01@gmail.com /
      WhatsApp (+2348136286824)

      Saygılarımızla,
      Böbrek hastanesi

      Sil
    2. Hello everyone ! I give Testimony about a Doctor that buy kidneys online

      my name is Joséanna Ramirez from bogota Colombia, 6 months ago I was looking for where I could donate my kidney for money, I wrote to different hospital online in order to donate my kidney, no hospital give Grant to my request, a friend of my introduce me to a doctor online that buy kidney Name doctor benson christen, I wrote to him that I wanted to sell my kidney, he said to me that he buy kidney for a good amount, that he was going to pay ( 9,175,345.09 Turkish Lire) for my kidney he said to me but first I have to do some paperwork registration process, which we cost me ( 1,000 Turkish Lire) in order to get my kidney registered before sale, so I paid 1,000 Turkish Lire for my registration process paperwork, the next morning, the doctor informed me that my kidney was approved for the sale, that he was going to pay half amount of kidney ( 4,587,672.55 Turkish Lire) to my bank account, which he deposited to my bank Account of Columbia,I was very happy, my kidney transplant was done back here in Colombia at samaritan hospital bogota here I live my cell phone number WhatsApp +57 310 80 183 68 in case you want to talk about my process,I want to used this opportunity to advise friends out there that are looking for where to sell kidney I advise you to contact this good Dr Doctors benson christen at this hospital email at ( KelinaHospita01@gmail ) or by his WhatsApp account (+2348136286824) GOD bless you all

      Sil
  2. Merhaba borçlarımdan dolayı böbreğimin birini yada karaciğerimi bağışlamak istiyorum Kayseri'de yaşıyorum yaş 32 hiç bir sağlık sorunum yok kan grubum A rh (+)alkol kullanmıyorum. Fiyatta anlaşırız.Türkiye'nin her yerine gelebilirim işsizim seyahat engelim yok rica ediyorum aracılar aramasın. Tel:0551 983 44 95

    YanıtlaSil
  3. Borçlarımdan dolayı böbreğimin birini bağışlamak istiyorum yaş 32 kan grubum ARH+ alkol kullanmıyorum hiç bir sağlık sorunum yok 0553 986 4452

    YanıtlaSil
  4. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    YanıtlaSil
  8. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışında bulunmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep para istiyorsunuz zordurumda olan insanları kandırmayın
      İnanmayın bunlara 750 dolar para istiyorlar vermeyin boşuna

      Sil
    2. Banada yardımcı olabilir misiniz?

      Sil
  9. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Gelişme Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranına sahip Konut Finansmanı Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
    Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  10. Böbreğimi satmak istiyorum lütfen ciddi olanlar arasın +905523966265

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, Benim adım Benin Üniversitesi Eğitim Hastanesinden Dr. James henry, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve Nijerya, ABD ve Malezya'da bulunuyoruz. , fakat merkez ofisimiz Nijerya'da. Eğer Böbreklerinizi Satmak ya da Vücut Organınızın Herhangi Bir Parçası Satmak İsterseniz
    daha fazla bilgi için bize ulaşın. Aracılığıyla bize ulaşın
    E-posta: jameshenryhome@gmail.com
    Whatsapp Numarası: +2348110133466
    Sizden duymak umuduyla.
    Saygılarımızla,
    James
    CEO
    BENIN ÖĞRETİM HASTANESİ ÜNİVERSİTESİ.

    YanıtlaSil
  12. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranı düşük olan Ev Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri şunları yapmalı :::::::::::::::::::::::::::
    Aracılığıyla bize ulaşın
    Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  13. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +1 (515) 293-5520

    YanıtlaSil
  14. Böbreğimi vermek istiyorum BRH negatif ciddiyim
    05386441649

    YanıtlaSil
  15. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba!

    Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

    5.000 - 10.000.000 ABD Doları
    * amaç *% 3 faiz oranı
    * 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
    E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. Bu dürüst ve tanrı bir kredi ile bana yardım eden adam kredi borçlandırıcıdan korktum 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil
  18. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  19. Böbrek, vücut organı mı almak istiyorsunuz yoksa böbrek veya organ mı satmak istiyorsunuz?
    Finansal nedeniyle acil para için böbrek satmak için bir fırsat arıyorsanız
    başarısızlık ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. O zaman acilen bugün bize lilavatihospital606@gmail.com adresinden ve
    böbrek veya Organ için size iyi miktarda para sunacağız. Benim adım Dr. Rayyan Ben bir nefrologum
    LILAVATI hastanesinde.

    İçtenlikle
    DR Rayyan

    YanıtlaSil
  20. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  21. 25 yaşındayım AB+kan grubum maddi imkânsızlıklardan dolayı böbreğimi vermek istiyorum...

    Dumanali6667@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Merhaba, bugün nasılsınız? Samimi bir böbrek alıcısı buldum, güvenilirler ve herhangi bir kayıt ücreti almıyorlar. Onlar 650.000,00 ABD Doları için Böbrek satın ve gecikmeden benim ön ödeme aldı. Doğru ve güvenilirler.
    Daha fazla bilgi için onlarla iletişime geçebilirsiniz ...
    E-posta: doktor.michaellarry@gmail.com
    https://michaelbobrekhastanesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acil böbreğimi satmak istiyorum 0rh+ bayan

      Sil
  23. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa
    böbrek? Sen
    Böbreğinizi para karşılığında satmak için bir fırsat aramak
    finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi bir teklif sunalım
    Böbreğiniz için 400.000 dolarlık para miktarı. Benim adım DOCTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİNDE Nefrologum. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek alımı ve nakli
    ilgili donör.
    Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Dubai'de bulunuyoruz.
    Böbrek satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    Eposta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  24. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa
    böbrek? Sen
    Böbreğinizi para karşılığında satmak için bir fırsat aramak
    finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi bir teklif sunalım
    Böbreğiniz için 400.000 dolarlık para miktarı. Benim adım DOCTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİNDE Nefrologum. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek alımı ve nakli
    ilgili donör.
    Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Dubai'de bulunuyoruz.
    Böbrek satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    Eposta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  25. Böbreğinizi 400.000USD'ye satmak ister misiniz? Sensin
    Para karşılığında böbreğinizi satmak için bir fırsat arıyorsunuz
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, o zaman bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi sunalım
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doktor UMAR
    UMAR Kliniğinde Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzman ve ayrıca tedavi ediyoruz
    Böbrek alımı ve nakli
    İlgili bağışçı
    Hindistan, Türkiye, Fransa, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt'te bulunuyoruz.
    Böbrek satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen
    Bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
    Eposta: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  26. Böbreğinizi 400.000USD'ye satmak ister misiniz? Sensin
    Para karşılığında böbreğinizi satmak için bir fırsat arıyorsunuz
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, o zaman bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi sunalım
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doktor UMAR
    UMAR Kliniğinde Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzman ve ayrıca tedavi ediyoruz
    Böbrek alımı ve nakli
    İlgili bağışçı
    Hindistan, Türkiye, Fransa, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt'te bulunuyoruz.
    Böbrek satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen
    Bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
    Eposta: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  27. Böbreğinizi 400.000USD'ye satmak ister misiniz? Sensin
    Para karşılığında böbreğinizi satmak için bir fırsat arıyorsunuz
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, o zaman bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi sunalım
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doktor UMAR
    UMAR Kliniğinde Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzman ve ayrıca tedavi ediyoruz
    Böbrek alımı ve nakli
    İlgili bağışçı
    Hindistan, Türkiye, Fransa, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt'te bulunuyoruz.
    Böbrek satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen
    Bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
    Eposta: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60 16-334 2558

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 26 yaşındayım böbregimin birini verecem acil ulaşın 05308835990

      Sil
  28. 29 yaşındayım.böbrek donörü olmak istiyorum. tel+90 534 0222939 whatsaptan yazın ve ya arayın. kan grubum 1 pozitif

    YanıtlaSil
  29. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  30. Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
    * Ticari finansman
    *Kişisel finans
    *İş finansı
    * İnşaat finansmanı
    * İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
    Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
    [10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
    Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

    Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

    ☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
    WhatsApp: +1 (872) 639 9724
    e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

    YanıtlaSil
  31. Narayana sağlık hastanesi acil olarak A, O veya B kanlı böbrek vericilerine ihtiyaç duyuyor, Donörlere (700.000.00 USD) tutarında ödül verilecek. Malezya, Kanada, Afrika, Hindistan, İngiltere, Türkiye ve her yerdeyiz, İlgilenen kişi bizimle iletişime geçmelidir ve bu miktarla hemen yüksek oranda ödüllendirileceksiniz. Tüm e-postalar posta yoluyla (Narayanahealthcare.in@gmail.com) adresine gönderilmelidir.
    Bir hayat kurtarmak için böbreğe ihtiyaç vardır Bir hayat kurtarmak için istekli olduğunuz için teşekkür ederim. (Narayanahealthcare.in@gmail.com)

    YanıtlaSil
  32. Böbreğini satmak ister misin? Finansal bozulma nedeniyle böbreğini paraya satmak için bir fırsat mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, sonra bugün böbrek hastanesinde bize ulaşın ve (7.000.000 Türk Lire ) Bir böbrek için sağlayacağız lütfen tüm hastaya böbrek satmanıza izin verilmeden önce böbrek kayıt işlem ücretlerinizi ödeyeceğiniz bildirildi, satış öncesi kayıtlı böbrek için çok önemlidir, bu nedenle ülkenizdeki hükümetle sorun yaşamamak için lütfen böbrek bağışçısının da aşağıdaki gibi hastaneden (3) fayda alacağını unutmayın, faydalar (1) sosyal yardımlar içinde yaşamak için seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev var (2) yepyeni bir araba faydaları ( 3 ) aile üyelerinizden dördüne ABD'de ücretsiz okul bursu Hastanemiz böbrek cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve biz de alım satımı. Donör böbrek nakli ile karşılık gelen canlı. Biz hindistan, ABD, Nijerya, Kolombiya, Almanya, İspanya, Türkiye, Böbrek satın almak veya satmak ilgileniyorsanız lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: 📩kelinahospita01@gmail.com /
    WhatsApp (+2348136286824)

    Saygılarımızla,
    Böbrek hastanesi

    YanıtlaSil
  33. Bu, hem Endonezya'dan hem de Malezya'dan ve ötesinden pek çok insana yardım edebilen bir şirketten. Çeşitli yaşam işlerinden ve ayrıca çeşitli iş kategorilerinden çeşitli insanlara yardım edebildik. Neredeyse tüm kredilere kredi sağlayabildik Bu şirketteki başvuru sahipleri ve herhangi bir şekilde bizimle ilgili şüpheleriniz varsa, aklınızdaki tüm şüpheleri giderebilmeniz için sizi bizden kredi almış çok sayıda müşteriye yönlendireceğiz. iflas etmiş ve işlerini herhangi bir şekilde finanse etmek için ek sermaye arayanlar Bu şirkette bile, ilk günden bugüne kadar ana önceliğimiz, bu şirketteki tüm kredi arayanların kredilerini almalarını sağlamaktır ve neredeyse güvence vererek buna çok kararlıyız Bu şirkette kredi arayanların %100'ü kredilerini alıyor. Hâlâ şüpheniz varsa, aklınızdaki her türlü şüpheyi gidermek için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden en son ifademize başvurun__________[WhatsApp: +6287818697754]

    Şirket___[İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ]
    e_mail__________[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
    WhatsApp___[+6282274045059]

    YanıtlaSil
  34. Merebalar ben böbregimi satmak istiyorum 30 yaş çocuğumun tedavesi için satiyorum fiyatla anlaşariz saglik bi sikintim yok alkol kollanmiyorum

    YanıtlaSil
  35. Böbreğini satmak mı istiyorsun?
    Finansal krizleriniz ve iflasınız nedeniyle böbreklerinizi para karşılığı satma fırsatı mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? O halde bugün MACPHERSON CLINIC ile e-posta adresimizden bize ulaşındoktormacphersonclinic@gmail.com ve bir böbrek için iyi bir miktar 500.000 USD teklif edeceğiz, hastanemizin acilen bir böbreğe ihtiyacı var, Lütfen bizimle iletişime geçin.

    +33751283487
    E-posta: doctormacphersonclinic@gmail.com

    teşekkürler

    YanıtlaSil
  36. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa böbreklerinizi mi satmak istiyorsunuz?
    böbrek? NS
    para için böbreğinizi satmak için bir fırsat aramak
    finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    yapın, o zaman bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklifler sunalım
    Böbreğiniz için 400.000 dolar para miktarı. Benim adım DOKTOR BENJAMIN
    FORTIS HASTANESİ'nde Nefrolog olarak çalışıyorum. hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve biz de ilgileniyoruz
    yaşayan bir böbrek ile satın alma ve böbrek nakli
    karşılık gelen bağışçı.
    Hindistan, Türkiye, ABD, Malezya, Dubai'de bulunuyoruz
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen yapmayın.
    E-POSTA VE WHATSAPP yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: fortishospital4040@gmail.com
    WhatsApp:+447928954118

    Saygılarımla

    DR BENJAMIN

    YanıtlaSil
  37. Böbreğinizi 100.000 USD'ye satmak ister misiniz? sensin
    Para için böbreğinizi satmak için bir fırsat arıyorsunuz
    Mali çöküntü nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, o zaman bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklifler sunalım.
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım DoktorHOJJAT
    HOJJAT Hastanesinde Nefrolog olarak çalışıyorum. hastanemiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve biz de tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen bağışçı
    Hindistan, Sırbistan, Fransa, Nijerya, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Kuveyt'te bulunuyoruz.
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen yapmayın.
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doktorhojjathospital@gmail.com
    WhatsApp:+1 (716) 812-5005

    dikkatle
    DR HOJJAT.

    YanıtlaSil
  38. Merhaba, Biz böbrek bağışçıları arıyoruz Hindistan, İngiltere, ABD, Malezya, Nijerya, Hindistan İspanya'da bulunuyoruz. Çok acil. B+ve , O+ve ve A+ve Çok iyi ödüyoruz yaş 18 yaşından büyük olmalıdır. İlgilenen kişi aracılığıyla bizimle iletişime geçmeli
    Whatsapp :+1 (651) 998-9321

    YanıtlaSil
  39. ACİL BÖBREK BAĞIŞCILARINA İHTİYACIMIZ VAR, TOPLAM [800.000USD,]{800.000 USD}DEĞERLİ BİLGİ İÇİN ŞİMDİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN. Şimdi columbiaasiahospital748@yahoo.com} veya WhatsApp bize e-posta gönderin,(Whatsapp ona +17013531601)Dr S.K COLUMBIA ASYA HİNDİSTAN HASTANESİ. ORGAN CERRAHİSİ UZMANIYIM, aynı zamanda alıp satacağım. HER TÜRLÜ 0F 0RGAN NAKLİ Acil cevabınıza ihtiyacımız var.

    YanıtlaSil
  40. ARH- yaş 33 İl İstanbul böbrek ve karaciğer satmak istiyorum açil. TLF +905303179346 NOT. WhatsApp

    YanıtlaSil

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.